15.03.2024 Adunarea Generală ROMATOM (VIDEO)
martie 16, 2024 0
adunare generala romatom
adunare generala romatom

Pe 15 martie a fost organizată, la București, Adunarea Generală ROMATOM, ocazie cu care am avut oportunitatea să reflectăm asupra activității ROMATOM în 2023 și să ne conturăm strategia noastră pentru 2024.

Ne face plăcere să reluăm punctele esențiale ale evenimentului:

În primul rând, dorim să mulțumim celor 39 de companii prezente la eveniment (dintr-un total de 61 membri ROMATOM). Adunarea Generală a fost declarată valabilă statutar, având cvorumul necesar (30 voturi ale membrilor prezenți din totalul de 34 de voturi exprimabile).

Evenimentul nostru a debutat cu prezentarea realizată de Domnul Daniel Predescu, președinte interim al Consiliului Director ROMATOM. Iar la finalul acestui articol vei gasi înregistrări video cu cele mai importante declarații

Ne-am bucurat să o avem alături de noi pe Doamna Laura Constantin (Director General Adjunct, Nuclearelectrica), a cărei prezentare a punctat stadiul proiectelor SNN și alte informații utile membrilor ROMATOM.

Au mai fost alături de noi, prin înregistrare video (mai jos)Brian Fehrenbach (Director of Business Development and SMR Supply Chain Development, OCNI – Organization of Canadian Nuclear Industries) și Baek-sik Noh (Executive Vice Chairman KAIF – Korean Atomic Industrial Forum).

Rapoarte de activitate
Am trecut în revistă activitatea ROMATOM pentru anul precedent, subliniind realizările noastre și provocările cu care ne-am confruntat. De asemenea, în baza informațiilor trimise, am evaluat contribuția reprezentanților celor 25 de reprezentanți ROMATOM în grupurile de lucru ale Nucleareurope, accentuând importanța colaborării internaționale.

Planuri pentru 2024
Au fost prezentate și aprobate programul de activitate și proiectul de buget pe 2024.

Subliniem din nou faptul că toate propunerile și deciziile luate au fost votate în unanimitate, demonstrând solidaritatea și dedicarea membrilor noștri către o viziune comună. Această adunare generală anuală a fost un moment de reflecție, dar și de acțiune. Împreună, am reușit să stabilim o direcție clară pentru acest an, asigurându-ne că Forumul Atomic Român rămâne la avangarda promovării și dezvoltării energiei nucleare în țara noastră.