0

S.C. ENERGOTECH S.A. este o societate comercială, înfiinţată în anul 2002, cu capital privat, care şi-a construit un nume de prestigiu în domeniul energetic. Oferta noastră vine în întâmpinarea investitorilor/contractorilor generali/furnizorilor de echipamente care doresc să optimizeze/reducă cheltuielile în toate fazele derulării proiectelor/contractelor. Domeniul de competenţă şi activitate este cel al sistemelor de electroalimentare, al circuitelor secundare, al echipamentelor şi/sau al sistemelor de control – protecţie, de monitorizare, de măsurare ş.a.m.d. din staţiile electrice de la 6 kV la 400 kV.

Modalitatea de abordare este graduală, într-o ordine stabilită de comun acord cu clientul, cu luarea în considerare a oportunităţilor, a cerintelor, a altor factori de influenţă.

Pentru atingerea scopului propus, alăturăm pregătirii profesionale a personalului nostru angajat, dezvoltarea unor relaţii comerciale, stabile şi pe termen lung cu parteneri de prestigiu din domeniu.

Calitatea serviciilor prestate este asigurată prin parteneriate solide cu cele mai importante companii romaneşti şi straine din domeniu şi este confirmată de certificatele, atestatele şi agrementările obţinute de societatea noastră:

ISO 9001:2008
ISO 14001:2005
OHSAS 18001: 2007
ISO 27001:2005
CNCAN
ANRE
TRANSELECTRICA
AFER
ELECTRICA
ENEL

Proiectare (inginerie)
– sisteme de control – protecţie (inclusiv uzinare);
– sisteme de măsurare (inclusiv uzinare);
– sisteme de monitorizare (inclusiv uzinare);
– protocoale pentru teste şi probe complexe la furnizorul de echipamente dupa uzinare (FAT)
– protocoale pentru teste şi probe complexe la punerea în funcţiune (PIF/SAT)

ViziteazaMembrulViziteaza