0

Ludan Engineering este companie membra a Ludan Group. Actionand sub sloganul “ Experienta globala, abordare locala” avem privelegiul de a aduce regional, intr-un mod natural , solutii novatoare  si colaborari internationale,  adaptate la specificul pietii.

De la infiintarea organizatiei in anul 1997, obiectivul urmarit a fost prestarea de servicii de inginerie multidisciplinare, de inalt profesionalism, pentru industria de proces: proiectare pentru toate fazele din ciclul de viata al unui proiect si pentru toate disciplinele, achizitii si suport achizitii, coordonare executie, conducere de proiect, estimare costuri investiii (CAPEX) si costuri operationale (OPEX), solutii de mediu, intocmire documentatie si asistenta in relatia cu autoritatile pentru obtinere avize si acorduri,   implementare aplicatii software specifice.

Proiectele in care ne implicam sunt din categoria celor care provoaca si raspund progresului tehnic, pe fundalul unui  mediu de afaceri dinamic si care solicita flexibilitate.

Prin contribuţiile şi eforturile depuse de intreaga echipa firma se dezvolta continuu si sustenabil, servind si interactionand cu clientii intr-un climat de incredere si respect reciproc.

Ludan Engineering SRL

Bulevardul Tudor Vladimirescu 29 A, Bucuresti 050881,Sector 5, AFI TECH PARK 1, Etaj 1

T +40 31 229 2020
F +40 31 229 2022
E office@ludan.ro

ViziteazaMembrulViziteaza