ROSEAL SA
0

Sediul central S.C. ROSEAL S.A. are peste 25 ani de experienţă în domeniul etanşărilor mecanice fiind cel mai mare producător de etanşări mecanice din România. ROSEAL a fost primul producător de piese de schimb în domeniul etanşărilor din România, care înregistra sistemul său de calitate în conformitate cu standardul ISO 9001. În ultima perioadă ROSEAL s-a dezvoltat enorm, extinzându-şi facilităţile de fabricare şi operare în lumea întreagă, având în prezent şapte reprezentanţe tehnico comerciale deschise în străinătate, deosebit de receptive la solicitările clienţilor noştri.

Managementul societăţii a decis alocarea unor resurse financiare importante pentru îmbunătăţirea continuă a produselor, investind în echipamente analitice sofisticate, utilizând tehnologii de producţie moderne pentru a livra în mod consistent produse fiabile de o calitate superioară. ROSEAL acordă o atenţie sporită operaţiunilor de cercetare, proiectare şi dezvoltare de produse noi.

Cu cele cinci linii de fabricaţie a materiilor prime ca: Al2O3, PTFE (teflon), grafit, cauciuc şi prelucrarea metalelor, noi am obţinut o reducere a ciclului de fabricaţie a produselor realizând astfel o deservire promptă şi rapidă a clienţilor. ROSEAL dispune de personal calificat ce acordă asistenţă tehnică la montarea, exploatarea şi întreţinerea sistemelor de etanşare mecanică, oferind soluţii la problemele apărute la partenerii comerciali.

Totodată societatea oferă şcolarizarea personalului de deservire-întreţinere a utilajelor echipate cu sisteme de etanşare mecanică. Obiectivul ROSEAL este acela de a fi unicul furnizor de etanşări mecanice pentru clienţii săi.

ROSEAL desfăşoară o activitate de colaborare cu instituţii de cercetare şi universităţi. Pentru dezvoltarea activităţii de cercetare din România, ROSEAL a devenit membru sau membru fondator la: Asociaţia Română pentru Promovarea Lichidelor Magnetice, ROMATOM, Asociaţia Cercetătorilor, Proiectanţilor, Producătorilor şi Exportatorilor de Pompe de Vehiculare din România (APPR) şi Societatea Română de Materiale Carbonice.

Pentru a obţine un succes, pentru a realiza produse fiabile şi pentru a oferii servicii ireproşabile, corelată cu o satisfacere maximă a clienţilor, o societate trebuie să desfăşoare o activitate eficientă nu numai pe termen scurt cât şi pe termen lung, depăşind standardele impuse.

ViziteazaMembrulViziteaza