0

Altimate este o companie românească de înaltă tehnologie care integrează, dezvoltă și implementează soluții și produse de ultimă generație destinate securității fizice, informatice și a comunicațiilor, precum și soluții inteligente de management al traficului.

Portofoliul nostru include concepte inovatoare, perfect adaptate nevoilor clienților noștri privind securitatea, comunicarea și mobilitatea și care le permit acestora să se concentra pe propria dezvoltare.

Echipa noastră de specialiști are expertiza necesară pentru a aborda proiecte din industrii diverse și pentru a identifica și neutraliza riscurile cu care se confruntă fiecare client, fie că vorbim de protecția fizică, a datelor sau de fluidizarea traficului și reducerea fraudei în mijloacele de transport în comun. Le asigurăm clienților noștri consultanță, proiectăm soluții customizate, ne respectăm angajamentele și graficul de implementare și îi ajutăm să-și atingă obiectivele.

Alături de echipamente realizate de producători de renume mondial, conceptele noastre includ și echipamente dezvoltate intern, de echipa proprie de cercetare, care sunt aliniate nevoilor și tendințelor din piață.

ViziteazaMembrulViziteaza