0

UTI, una dintre cele mai importante si inovative companii din România, a fost mereu un reper pentru excelență, tehnologie, încredere și o asumare a calității soluțiilor livrate.

Viziunea noastră constă în integrarea și dezvoltarea de tehnologii care îmbunătățesc viața celor care locuiesc în orașe mici sau în metropole, atât a persoanelor fizice cât și a marilor corporații sau instituții guvernamentale. Scopul de a fi prezenți în viața oamenilor este cel care ne-a motivat să ținem pasul cu cele mai noi tehnologii, să inovăm continuu, să ne reinventăm. Ne adaptăm evoluției comunităților și nu încetăm să evoluăm.

În ultimii ani, UTI a dezvoltat cu succes proiecte complexe, în România și în străinătate, care contribuie la creșterea calității și siguranței vieții locuitorilor orașelor, prin dezvoltarea unui portofoliu de soluții reunite sub umbrela SmartCity: soluții de management al traficului și al transportului public, soluții de siguranță publică și centre de management al situațiilor de urgență, soluții de protecție a mediului, soluții de reabilitare urbană, soluții eGovernment, infrastructură subterană de comunicații.

Scopul principal al soluțiilor noastre este de a le permite clienților să-și desfășoare activitatea în condiții sigure și să își crească eficiența. Succesul soluțiilor integrate oferite de noi constă nu numai în excelența tehnologică, fler pentru inovație și echipe specializate, ci mai ales în încrederea și responsabilitatea pe care o inspirăm clienților – o atitudine care ne-a făcut un partener puternic timp de 26 de ani.

ViziteazaMembrulViziteaza