0

Bureau Veritas este o companie leader mondial de servicii profesionale. Noi oferim solutii personalizate pentru a ajuta organizatiile sa realizeze, sa mentina si sa demonstreze conformitatea cu indatoririle de calitate, sanatate, securitate, mediu si responsabilitate sociala.

Încă de la formare în 1828, Grupul Bureau Veritas a construit o expertiza completa recunoscută, ajutând clienţii să respecte standardele şi reglementările referitoare la calitate, sanatate si siguranta, mediu şi responsabilitatea socială.

Reţeaua Grupului de birouri regionale şi locale gestionează relaţia cu clientii şi oferă o gamă largă de servicii inclusand servicii de inspecţie, de testare, audit, certificare, clasificare navala şi de asistenţă tehnică, formare şi outsourcing. Atunci când este cazul, Bureau Veritas poate furniza, de asemenea, servicii de consiliere.

Organizaţiile mari şi mici, private sau publice, se pot baza pe Bureau Veritas să le sprijine în protejarea marcilor, activelor şi afacerii. Firma noastra joaca un rol cheie în atât de gestionarea riscului cat şi in imbunătăţirea performanţelor.

Bureau Veritas dispune de aptitudini  multidisciplinare de la peste 39000 de angajaţi în 900 birouri şi laboratoare din întreaga lume.

ViziteazaMembrulViziteaza