0

Tejas Development a fost creată pornind de la o echipă cu o vastă experiență în industria electronică, apărare și securitate și IT&C, cu viziunea de a crea un hub tehnologic care să ofere produse și soluții pentru proiecte inovatoare bazate pe tehnologie, bazate pe parteneriate atent selectate și bine echilibrate.

Oferim o gamă largă de servicii de dezvoltare a afacerilor și dezvoltare tehnologică, de programe și management de proiect.

Activitatea Tejas este centrată pe creativitate, inovație și dezvoltare.

Credem cu tărie în puterea echipelor și ecosistemelor multidisciplinare, în beneficiile transformării digitale a societății noastre și ale tranziției către o economie verde.

Suntem profund implicați în dezvoltarea de oportunități, proiecte și soluții pentru partenerii noștri.

Tejas urmărește în mod activ tendințele de evoluție tehnologică, precum și cerințele pieței / utilizatorilor, cu scopul de a oferi suport integratorilor și dezvoltatorilor.

Evaluăm permanent și căutăm parteneriate cu producători și furnizori de tehnologii, produse și soluții inovatoare.

Am fost autorizați să promovăm și să oferim servicii de dezvoltare a afacerilor, servicii de asistență comercială și tehnică pentru România, Polonia, Bulgaria și alte piețe MENA de către parteneri tehnologici din întreaga lume.

ViziteazaMembrulViziteaza